Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerine doğru Nevşehir kamuoyunda meslek grupları ve odaya kayıtlı üyelerin tutumları nasıl olacak merak ediliyor…

 

FİB Haber Merkezi olarak bizde Nevşehir de Vatandaşlarımızın Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası hakkındaki görüş ve düşüncelerini merak ederek, Şimdi soruyoruz Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası nın çalışmalarından memnun musunuz?

 

Halen NTSO Başkanlık görevini devam ettiren Mehmet Arif Parmaksız döneminde kimilerine göre çok yollar kat edilmiş, kimilerine göre ise makamlar boş,hiçbir şey yapılmadan sistem ve hizmet akışa bırakılmış, olduğu kadar olsun denmiş… tarzında olumlu ve olumsuz eleştirileri yapılıyor.

 

 

İşte NTSO hakkında Bir okuyucumuzun yorumu:

 

------17 senedir üyesi olduğum Nevşehir Ticaret Odasına aidat yatırdık. Ne Bir bardak çaylarını içtik nede bir kez olsun yüzlerini göremedik. Artık Eskiler zaten eskimiştir adı üstünde bide yeni gelenleri denemek lazım.bence inşallah esnafın sorunlarını dinlerler esnafa açık bir ticaret odası olur.Esnafın banka ve hukuksal işlerini çözerler.Sadece aidat alıp yan gelip yatmazlar inşallah..

 

------Arif Parmaksız Nevşehir değil Türkiye üzerinde önemli bir isim çok büyük çevresi var.Bir çok Nevşehirli genci gümrüklerde işe soktu.Yeni NTSO binasını hayata geçirdi.Hemşerilik olgusuyla bir çok vatandaşa Ankara da Sağlık konusunda özellikle yardımcı oldu…

 

Peki ya sizin düşünceniz…. Bu şehirde bende yaşıyorum ve bende varım diyorsanız Yorumlarınızı bekliyoruz….
Not: Üstteki Foto galarisinde şuan NTSO
 nun farklı birimlerinde görev alan Değerli Nevşehirli iş adamlarımız yer alıyor. Fakat şimdi NTSO Başkanlığına Aday olan Değerli İş Adamı Yakup Zağlanmış ve ekip arkadaşlarıda yer alıyor olması hasebiyle güçler ve dengeler değişecek ve bu köprünün üzerinden daha çok sular geçeceğe benziyor.
Tıklayıp fotoğrafları görebilirsiniz...


Önemli hatırlatma bazı saygı değer hemşerilerimizden kendi düşüncelerine yönelik yazılar bekleyenler için şunun özellikle altını çiziyoruz.Bizim hiç bir kimseyle sorunumuz yok.Önemli olan bu memlekete  güzel hizmetler getirebileceklerin görev alması.Kimselere şirinlik olsun diye mavi boncuk dağıtacak da değiliz.
Önemli olan tek şey Memleket ve NEVŞEHİR...Bu anlamda Nevşehirin en çok okunan ve gündem oluşturan medya organı olarak FİB Haber çizgilerini ve değerlerine sahip çıkarak,daha öncede söylediğimiz gibi biz Tarafsız olmadığımızı defalarca söyledik söylüyoruz. Önemli olan Neyin tarafı bu önemli bir nokta.Biz Memleket tarafıyız.Memleket menfaatleri neyi gösteriyorsa o tarafız.Ama şu unutulmamalıdır ki TARAFSIZ değil TARAFIZ ama Asla TARAFTAR değiliz. Bildiğimiz Doğruları Nevşehir kamuoyunun sesi olarak dile getirmek görevimizi,Anadolunun bu Cennet köşesi Nevşehirimize ve Nevşehirlilere layık olmak adına yürütmeye devam ediyoruz...
Saygılarımızla...