TC.Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı resmi web sitesi  81 il için durum raporu yayınladı.Rapora göre Nevşehir de en çok istihdam sağlayan kurum ve kuruluşları bilgilerine yer verildi. Personel sayısına göre büyük işletmeler sıralamasında Nevşehir den Ertaş Grup Bünyesinde faaliyet gösteren Blok Bims Hafif Yapı elemanları Fabrikası Nevşehir’in en çok istihdam sağlayan firması olarak gösterildi.

İlimizin en çok İstihdam sağlayan Firması olarak gösterilen Blok Bims Fabrikası adına Yönetim Kurulu Başkanı ve NTSO Meclis Başkan Adayı,Anadolunun en prestijli ödül töreni olan Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri zirvesinde Nevşehir Valisi Sayın Abdurrahman Savaş tarafından Plaketle ödüllendirileceği bildirildi.

 Ayrıca Blok Bims Firması geçtiğimiz yıllarda da Nevşehir in en çok iş istihdamı sağlayan firması olarak Nevşehir İl Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından ödüllendirilmişti.

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir halkı adına ilimizin en çok istihdam veren kurumu Blok Bims ailesine ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Musa Ertaş’ı kutluyoruz.

http://www.sanayi.gov.tr/Files/Documents/81-il-durum-raporu-2012-11052012113452.pdf