Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağda) eski Enerji Bakanı TANER YILDIZ'ın (solda)  31 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen MÜSİAD Hessen şubesi ziyaretine katıdı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi, Almanya’nın Offenbach kentinde T.C. 60,61 ve 62. Hükümetleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı TANER YILDIZ’ı ağırladı. MÜSİAD Hessen Başkanı Musa Aydın kısa bir selamlama konuşması yaptı.

alt

Hessen bölgesinde yaşayan Türkk işadamları ve sivil toplum temsilcileri ile  MÜSİAD Hessen yöneticilerinin düzenlediği kahvaltı programında biraraya gelen TANER YILDIZ katılımcılardan lobicilik faaliyetlerine önem vermelerini istedi.

TOBB tarafından  düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (önn sırada, sağ başta) akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde  (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.