Servisli 25 günlük Diyanet organizasyonuyla 4 Kasım'da umre ibadetini yapmak üzere Sudi Arabistan'a giden 38 kişilik Nevşehir kafilesi, Osman Kalay hoca rehberliğinde kutsal topraklardaki ziyaretlerini sürdürüyor.

Nevşehir'den umre ziyareti için kutsal topraklara giden Nevşehirli umrecilerimiz, "İlk olarak peygamber şehri olan Medine-i Münevvere'ye gittik, Nevşehir ve Nevşehirlilerin selamlarını peygamber efendimize arz ettik. Oradaki ziyaretlerimizi bitirdikten sonra ihramlarımızı giyerek Umre ibadetini yapmak üzere Mekke-i Mükerreme'ye gittik, umrelerimizi ve ziyaretlerimizi bitirdik. Herkesin sıhhati yerinde, FİB Haber'e, Nevşehirlilere ve tüm dostlara, ümmete dua ederek, toplu olarak yapılan tavaflarla günlerimizi geçirmekteyiz. Tüm Nevşehirlilere selam olsun" dedi.

Nevşehir'den kutsal topraklara giden umreciler FİB Haber.Com İnternet Gazetesi aracılığıyla yakınlarına selam gönderdi.

Kutsal topraklardan www.fibhaber.com çalışanlarına ve okuyucularına selam ve dua gönderen umrecilerimiz; " Şehrimizin dünyaya açılan kapısı FİB HABER'a ve tüm Nevşehir'e Kabe-i Muazzamadan hepinize selamlar olsun. Kutsal topraklardan başta Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan selamlar olsun Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Dualarımız sizinle, Dualarımız Memleketimizle, dualarımız bütün İslam alemine... Yine dualarımız askerimize, polisimize, tüm güvenlik güçlerimize ,Barış Pınar Harekatı içinde dualar ediyoruz... Ayrıca Gazi Mustafa Kemal'i de ölüm yıldönümü seneyi devriyesinde rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Ayrıca Nevşehir Müftülüğü Hac ve umre personeli çalışanlarına selamlar olsun. Grup hocamız Osman Kalay'dan da Allah razı olsun kabe-i Muazzama'dan tüm Nevşehir'e selamlar olsun. 29 Kasım'da İnşallah Ankara'ya Oradan da Nevşehir'e döneceğiz .

Unutmadan Nevşehir'in Dünya'ya açılan penceresi www.fibhaber. com ekibine, çalışanlarına ve tüm okuyucularına da İnşallah nasip eder sizler için de dua ettik. Cenab-ı Allah buraları ziyaret etmek isteyenlere en kısa zamanda nasip eylesin...."

İşte Bu onur bize yer...

Nevşehirli Umrecilerin kutsal topraklardan www.fibhaber.com a gönderilen görüntülerini siz okurlarımızla paylaşıyoruz.