Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Nisan ayı olağan meclis toplantısı koronavirüs tedbirleri kapsamında telekonferans sistemi üzerinden yapıldı.

Telekonferans yöntemiyle yapılan Nisan ayı toplantısına Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı, meclis üyeleri ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan katıldı. 

Meclis Başkanı Mehmet Havalı başkanlığında düzenlenen ve gündem maddelerinin meclis üyeleri tarafından kabul edildiği toplantıda, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında borsa tarihinde bir ilki gerçekleştirerek meclis toplantısının dijital ortamda yapıldığını ifade etti.

Video konferans şeklinde yapılan toplantıda, salgının ekonomiye etkileri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) iletilen üye sorun ve çözüm önerileri ile alınan tedbirler ve Borsa Yönetim Kurulunca yapılan faaliyetler, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş tarafından haziruna aktarıldı. 

Nevşehir Ticaret Borsası Meclisi tarafından Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizin de zorlu bir süreçten geçildiği belirtilerek; Devletimizin, ilgili Bakanlıklarımızın ve başta TOBB olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızın başarılı çalışmaları ve alınan tedbirlerle bu dönemin en kısa sürede atlatılacağı inancının taşıdığı vurgulandı.

Toplantı, meclis gündeminde yer alan diğer konularının müzakeresi ile görüş ve önerilerin sunulmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.