Nevşehir Ticaret Borsası’nda düzenlenen törende konuşan Türkiye Ekonomi Bankası Nevşehir Şube Müdürü Hüseyin Berber, 500 Bin TL Limitli kredi imkanından Nevşehir’deki tüm Ticaret Borsası üyelerinin yararlanabileceklerini belirtti.

TEB Nevşehir Şube Müdürü Berber, “86 Yıldır ülkemizde faaliyet gösteren Türkiye Ekonomi Bankası 26 Şubat 2013 tarihi itibariyle ilimizde faaliyet göstermeye başladı. Düşük faizli kredilerimizden Nevşehir Ticaret Borsamızın üyelerinin yararlanabilmesi için burada bir protokol imzalıyoruz. Bu anlaşma uyarınca borsa üyelerimiz aylık 0.85 faiz oranıyla, 3 ay geri ödemesiz, 36 ay vadeli ve 500 bin TL ye kadar limiti bulunan krediden borsamız üyelerinin kullanmasını hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Törende konuşan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, 86 Yıldır ülkemize hizmet veren Türkiye ekonomi bankasının Nevşehir’de bir şube açmasının ilimizdeki esnaf ve sanatkarın, Sanayici ile borsa üyelerinin ticaretinin gelişmesine önemli katkı sağlayacağına inandıklarını dile getirdi.

Gök, “Türkiye Ekonomi Bankasının ilimizde bir şubesinin açılması bizleri mutlu etti. 85 Yıldır Ülkemizde hizmet veren Banka geçtiğimiz hafta itibariyle ilimizde hizmet vermeye başladı. Nevşehir’in tüccarının, esnafının ve sanayicisinin önünü açacak diye değerlendiriyorum. Yeni cazip kredi imkanlarıyla ilimiz ticaretinin gelişmesine neden olacak. Bu sözleşmenin Ticaret Borsası üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kredi ihtiyacı bulunanların bir an önce TEB Nevşehir Şubesine uğrayarak bu cazip imkandan yararlanmalarını tavsiye ediyorum. 0.85 faiz oranıyla 500 bin TL ye kadar limitli krediler bu şubemiz tarafından Borsamız üyelerine de verilebilecek” dedi.