Hollanda proje firmalarından PROWORK koordinatörlüğünde, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odamız ortaklığında yürütülen ERASMUS+ projesi SKILLS+ ın ikinci toplantısı HOLLANDA’nın Burgh – Haamstede şehrinde yapıldı.

Odamız 26. Meslek Komite Başkanı İbrahim Budak ve Proje Temsilcisi Veysel Donmaz’ın katılımı ile gerçekleşen toplantılar 5 gün sürdü.

10 ülkenin katılımı ile gerçekleşen toplantılarda özürlülerin iş hayatına katılımı için neler yapılması gerektiği konusunda fikir alış verişi yapılarak, Türkiye’de gerçekleşecek yarışma ve eğitimler için hazırlıklar yapıldı.

Proje ve toplantılar hakkında açıklama yapan Meslek Komite Başkanı İbrahim Budak ; “ Oda olarak katılım sağladığımız toplantılarda, toplumuzun belki en önemsenmesi gereken kesimlerinden birisi olan özürlülerimizin iş hayatlarına nasıl kazandırırız burada tecrübe ettik, edindiğimiz tecrübeleri ülkemizde kendi işlerimizde nasıl uygularız onun çalışmasını gerçekleştirmeye çalışacağız.” Diyerek projede emeği geçen bütün çalışanlara teşekkür etti.