Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanlığı tarafından tamda seçim sürecine girildiği şu günlerde düzenlenen memnuniyet anketinin sonuçlarının kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Yaklaşık iki ay önce başlatılan anket çalışması ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasının hizmetlerinden oda üyelerinin memnun olup olmadığı soruluyor, birimlerin halkla ilişkilerinden tutunda, oda üyelerinin oda yönetiminden beklentileri konusunda görüşleri alınıyor.

Bugünlerde tamamlanması beklenen anket çalışmasının sonuçlarının kamuoyu ile paylaşılıp paylaşılmayacağına dair en azından şu ana kadar bir açıklama yapılmış değil ancak, şeffaf yönetim örneği gösterip oda başkanlığının bu anket sonuçlarını kamuoyu ile de paylaşması bekleniyor.

Oda seçimleri öncesinde oda üyelerinin mevcut yönetim ve verilen hizmetler hakkındaki düşüncelerini de ortaya koyması beklenen anket sonuçlarına göre oda yönetiminin oda bünyesinde verilen hizmetlerin kalitesinde ya da halkla ilişkiler alanında bir iyileştirmeye gidip gitmeyeceği de merak konusu...

Kaynak:Ali Çamur