Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Yakup Zağlanmış ve beraberinde bulunan ekibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zağlanmış ve ekibi Yeni ve dinamik bir yönetim, yeni yapılanma ve güçlü büyüme parolasıyla çalışmalarına hız verdi.

“YENİ YÖNETİM, YENİ YAPILANMA, GÜÇLÜ BÜYÜME”
Ticaret ve Sanayi Odalarının bulundukları ilin ve bölgenin gelişimine, büyümesinde lokomotif görevi yapmalarının gerektiğini belirten Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Yakup Zağlanmış, Ticaret ve Sanayi odasının ilin sanayi ve ticaretle uğraşan şirketlerinin de büyüme ve gelişimine itici bir güç olarak görev yapmaları gerektiğini dile getirdi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine talip oldukları ilk günden itibaren bu anlayışla çalışmalarına hız verdiklerini belirten Zağlanmış, Ticaret ve Sanayi odasının bu görevlerini gerçekleştirmesi durumunda ancak üyelerinin sorunlarına odaklanma ve bu sorunları çözüme kavuşturarak onları güçlü kılmaları ile mümkün olabileceğini belirtti.

Profesyonel bir anlayışla ve profesyonel bir ekiple göreve talip olduklarının altını çizen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Yakup Zağlanmış, “Yeni sorunlar üreten değil, üyelerinin sorunlarına gerçekçi, somut, hızlı çözümler üreten, Üyelerini koruyan, destekleyen, Projelerini desteklemekle kalmayıp sonuçlandırılmasını sağlayan, üretken, verimli ve başarılı, işbirlikçi, katılımcı ve şeffaf bir Ticaret ve Sanayi odası için yeni bir soluk, yeni bir anlayış, yeni bir ekip, yeniden yapılanma şarttır. Ben ve ekibim bunu gerçekleştirmek için yola çıkmış bulunuyoruz. Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasının amacına uygun bir biçimde üyelerine ve bölgesine daha iyi bir hizmet verebilmesi için atılması gereken çok önemli adımlar var. Bizler somut, gerçekçi sorunlar üzerinden bu adımları atmaya hazırız. Profesyonel bir biçimde, Profesyonel bir ekiple sorunları çözmek ve Nevşehir’i, Nevşehir’in sanayi ve ticaretle uğraşan üyelerimizi kalkındırmak, daha güçlü, daha bağımsız, daha küresel öçlükte harekete geçirmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

Haber:Ali ÇAMUR