NTSO Başkan Adayı İş Adamı Yakup Zağlanmış ve beraberindeki heyet Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Seyhan Ambalaj Makine Sanayi Fabrikasında Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yaşar Seyhan’a ziyarette bulundular.

NTSO Başkan Adayı İş Adamı Yakup Zağlanmış ve beraberinde Nevşehirli İş Adamları Musa Ertaş, İlhan Kahraman, Mehmet Pınarbaşı, Ekrem Gizligider, Bahdiyar Doğan ile Mali Müşavir Zafer Salgın ve Proje Danışmanı Halil İbrahim Başar da ziyarette yer aldılar.

Seyhan Ambalaj Makine Sanayi Fabrikasında Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yaşar Seyhan NTSO Başkan Adayı Zağlanmış ve Heyeti onuruna verdiği yemek ikramından sonra konuklarına Fabrikayı gezdirdi.

Sonrasında Çaylar ve kahveler içildi.

NTSO Başkan Adayı İş Adamı Yakup Zağlanmış ve beraberindeki heyet, Ziyarette Özel statü kazanan Nevşehir OSB’nin sorunlarını dinleyerek, yapılacak olan NTSO seçimleri öncesinde projelerini anlatıp yapılacak seçimler için destek istediler.

Sanayici İş Adamı Yaşar Seyhan, Yakup Bey Musa Bey ve İlhan Beylerin Bu ziyaretleri bizleri çok mutlu etmiştir.Nevşehir OSB nin ve Nevşehirli yatırımcıların biran önce çözüme kavuşturulması gereken çok büyük sorunları olduğunu bu konuda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde; Demokratik iyi çalışan yatırımcı ve Sanayicileri kollayan bir Yeni bir Ticaret ve sanayi Odası Başkanı olmasını çok arzuluyorum inşallah başarılı olurlar ve biz sanayici yatırımcılara da yardımları dokunur dedi.

NTSO Başkan Adayı İş Adamı Yakup Zağlanmış İhracatçı Başarılı İş Adamımız Sayın Yaşar Seyhan ı iş yerinde ziyaretimizden dolayı oldukça mutlu bir şekilde dönüyoruz.Bizim davamız belli.Memlekete ve Memleket insanımıza en güzel hizmetleri sunabilmek adına yola çıktık. İnşallah birlikte el ele vererek Yeni bir Yönetim yeni bir Yapılanma ve Güçlü Büyüme adına memleketimizi ve yatırımcı iş adamlarımız tüm Sanayicilerimizi layık oldukları yerlere taşırız.

İş Adamı Musa Ertaş ta konuşmasında bize en güzel şekilde ev sahipliği yapan Yatırımcı İş Adamı Yaşar Seyhan a teşekkür etmek istiyorum bu vesile ile Nevşehir OSB deki Sanayici arkadaşlarımızın sorunlarını dinleyip gelişmeleri yakından görme imkanı bulduk. Yaptığımız istişare toplantısıyla Yatırımcı arkadaşlarımızın sorunları bu sorunların çözümüne ilişkin  oldukça verimli geçen toplantımızda Seyhan ambalaj fabrikasını görme şansı bulduk. Yaşar Beyin Çalışmaları bizleri bir Nevşehirli olarak oldukça gururlandım dedi.