Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı aynı zamanda Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen ve 80 firmanın katıldığı 8. Tokat Tarım Hayvancılık Gıda Fuarı ve Yöresel Ürünler Fuarı açılış törenine katıldı.​

Burada TOBB adına bir konuşma yapan Arif Parmaksız, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun programa katılacağını, ancak son bir haftada 6 yurtiçi ve yurtdışı program sonrası çok ağır bir grip geçirmesi nedeniyle programa katılamadığını belirterek, Hisarcıklıoğlu’nun selamlarını iletti.

Arif Parmaksız, oda/borsa camiası olarak tarımda Tokat’ı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak istediklerini, Tokat’ın bunu fazlasıyla hak ettiğini söyledi.

Tokat’ın çok doğru bir iş yaptığını vurgulayan Parmaksız, “Hem malımızı hem de kültürümüzü tanıtıyor, milli değerlerimize sahip çıkıyor. Yerel kalkınmanın, şehirlerimizi zenginleştirmenin yolu da bu tanıtım ve markalaşma” dedi.

Parmaksız, bu fuarın Tokat’ın ürünlerini tanıtmak için önemli bir fırsat olduğunu, atılan bu tohumun hızla büyüyeceğini, Tokatlıların ve Türkiye’nin kazanacağını söyledi.