Avrupa İşletmeler Ağı, Avrupa Birliği'nin 28 üye ülkesi, aday ülkeler Türkiye, Makedonya ile diğer ülkeler Arnavutluk, Ermenistan, Bosna Hersek, Şili, Çin, Mısır, Hindistan, İzlanda, İsrail, Japonya, Meksika, Moldova, Fas, Karadağ, Norveç, Rusya, Sırbistan, Güney Kore, İsviçre, Tunus, Ukrayna, ABD, Brezilya ve Kanada olmak üzere toplam 60 ülkede, 600'e yakın ortak kuruluş ve 3000'e yakın deneyimli uzmanıyla KOBİ'lere hizmet veriyor.

Türkiye'nin her bölgesinde sanayi ve ticaret odaları, KOSGEB ve üniversitelerin işbirliği ile kurulan Avrupa İşletmeler Ağı Merkezleri KOBİ'leri AB mevzuatı, politikaları, standartları ve ticari işbirliği olanakları konusunda bilgilendirmenin yanı sıra KOBİ'lere yeni teknolojiler ve teknoloji transferi alanında da destek sağlamak üzere hizmetler vermektedir.

Bu kapsamda Avrupa İşletmeler Ağı Anatolia Konsorsiyumu koordinatörlüğünü yürütmekte olan KOSGEB Ankara OSTİM Müdürlüğü, hinterlandında yer almakta olan Nevşehir İli ile ilgili olarak, İlde faaliyet göstermekte olan KOBİ'lere sunmakta olduğu hizmetleri anlatmak üzere Nevşehir Ticaret ve Sanayisi Odası ev sahipliğinde ve KOSGEB Nevşehir Müdürlüğü Müdürü Necati Günaydın'ın desteği ile bir etkinlik gerçekleştirmiştir.

KOSGEB Kobi Uzmanı ve Proje Koordinatörü Uğurtan Sümer ve Kobi Uzmanı Dr. Deniz Timurçin tarafından projede verilen hizmetler anlatılmış, etkinliğe katılan işletmeler dinlenmiş  ve proje kapsamında faydalanabilecekler faaliyetler detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Oldukça ilgili olan işletmelerle en kısa zamanda çalışmalara başlamak üzere gerekli planlamalar yapılmıştır.

Dış ticaret yapan ve yapmak isteyen işletmelerimize önemli faydaları olacak olan Avrupa İşletmeler Ağı projesinden en etkin bir şekilde faydalanılarak, bu konuda işletmelerimize hizmetlerimiz devam edecektir.


Daha detaylı bilgi için;
KOSGEB ANKARA OSTİM MÜDÜRLÜĞÜ
0 312 592 84 00
Uğurtan Sümer 
0 312 592 84 31
[email protected] 
Ferda Kalafat
0 312 592 84 29
[email protected] 
Dr.Deniz Timurçin 
0 312 592 84 34
[email protected]