NTSO’DA SEKTÖR TOPLANTILARI SÜRÜYOR…

SİGORTA ACENTELERİ SEKTÖR TOPLANTISI  NTSO’DA  GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Nevşehir’de faaliyet gösteren  Sigorta Acenteleri  Sektör Toplantısı hafta sonu Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Meclis Üyesi Mahmut  Çalışkaner,İrfan Sarıtosun ,Sigorta Acenteleri İl Delegeleri  Aşkın Kızılbayrak, Lokman Kozan ve sigorta acenteleri  katıldığı toplantıda  sigorta sektörünün  sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Nevşehir  Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce,  Ticaret ve sanayi Odası’nın  oda çatısı altında  faaliyet gösteren  tüm sektörlerin  sorunlarının tespiti  ve çözüm yolları konusunda gayret sarf ettiğini belirterek, “ Sigorta acenteleri gerçekleştirdikleri hizmetler ve sağladıkları istihdam ile ilimiz ticaretinde önemli bir yer teşkil etmektedir.” Şeklinde konuştu.

 Daha sonra söz alan  NTSO Meclis Üyesi Mahmut Çalışkaner, Sigorta Acentelerine sağlanan birlik ve beraberlik  için teşekkür ederek,Sigorta Acenteleri Türkiye Sektör Meclisi’ne seçilen Aşkın Kızılbayrak’a başarılar diledi.

Daha sonra  sözalan İl delegesi Lokman Kozan’da  sektörel birlikteliğin önemine  dikkat çekerek, Birlik ve beraberlikle üstesinden gelinemeyecek  problemin olmadığını, bir çok sektörün bu konuda  sigorta acentelerini  örnek aldığını dile getirdi.

Sigorta Acenteleri Türkiye Sektör Meclisi Üyeliği’ne seçilen  Aşkın Kızılbayrak da “ Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi seçimlerinde yardım ve desteklerini esirgemeyen  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız başta olmak üzere tüm  üyelerimize teşekkür ederim.” Dedi.

 

Toplantıda  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı  İbrahim Akgür tarafından kısa adı UMEM olan Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezi tarafından başlatılan “Beceri 10 Projesi” kapsamında nitelikli eleman yetiştirilecek kurslar ve bu kurslara  katılım için gereken talep formları konusunda  ayrıntılı bilgiler  verildi.

Toplantı toplantıya katılan sigorta acenteleri daha sonra  sektörel sorunlarını  ve çözüm önerilerini dile getirdiler.