NTSO’da Sanayici, İşveren, Öğrenci ve Çalışanlara yönelik eğitimler devam ediyor..

TSE’DEN KALİTE VE GELİŞİM EĞİTİMLERİ

 

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen  “Kalite ve Gelişim Eğitimleri” başladı.

TSE’nin  “Anadolu Kalite Günleri” adı altında Kayseri, Nevşehir ve Kırşehir illerinde düzenlediği  eğitimlerde katılımcılara, Yönetim Sistemleri, Deney Laboratuarları ve Kalibrasyon Eğitimleri, Helal Gıda Teknik İnceleme ve Uzmanı Eğitimi’nin yanı sıra  Kişisel Gelişim Eğitimleri de verilecek.

TSE Nevşehir İl Temsilcisi Erol Güneş, kurslarda eğitim gören kursiyerlerin yaklaşık 2 hafta süren eğitim sonucunda çalıştıkları kurum, kuruluş ve işyerlerinde  Kalite Standardizasyonu konusunda yetkilendirilebilecek elemanlar haline geleceğini  dile getirdi.

Sertifika Programı  çerçevesinde Kalite Yönetim ,Çevre Yönetim,İş Sağlığı ve Güvenliği ,Gıda Güvenliği,Enerji Yönetimi,Müşteri memnuniyeti, Bilgi Güvenliği,Laboratuar-Kalibrasyon,Kişisel Gelişim ve Uzmanlık eğitimlerinin verileceğini belirten, TSE Personel ve Sistem Merkezi Başkanlığı  Uzmanı Nihat Kölük kursun  sonrası  kursu başarı ile  bitiren kursiyerlere  sertifikalarının verileceğini  söyledi.