NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası seçimlerinde iyiden iyiye gerilen havayı yumuşatan en önemli isimlerden biri Ticaret ve Sanayi Odasına Meclis Başkanı olarak seçilen Seyit İnce.

Gerek Seçim sürecinde, gerekse seçimlerin ardından yapılan çeşitli ziyaretlerde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasının şehrin ayrılmaz iki önemli Sivil Toplum Kuruluşu olduğuna vurgu yapan İş Adamı, Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Seyit İnce, daha önce de görev aldığı Ticaret Odasındaki deneyimlerinin de etkisiyle ortalığı yatıştıran en önemli isimlerin başında geliyor.

Her iki seçimde de kimin kime oy verdiğinin artık bir geçerliliğinin kalmadığını, artık şehirde birlik ve beraberlik ruhunun sergilenmesi gerektiğinin altını çizen Meclis Başkanı İnce, Ticaret Odası Heyetinin Ticaret Borsasına yaptığı ve adeta zeytin dalı uzattığı ziyaretin de baş mimarı oldu.

O Ziyaret esnasında da Oda ve Borsa ilişkilerinin yıllardır olduğu gibi normal seyrine dönmesini arzu ettiklerini ifade eden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, “Bu seçimler gayet demokratik seçimler. Zire artık kimin kime oy verdiğine bakmaktansa gerek ticaret odası gerekse ticaret borsası olarak şehrimizin kalkınması, büyümesi ve iş adamlarımızın bu iki güzide sivil toplum kuruluşumuz çatısı altında Şehrimize hizmet için el birliği yapması için uğraş verilmeli” dedi.