TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Nevşehir’de birlik başkanlığı binasında kendisinin isminin verildiği toplantı salonunu hizmete açtı.

Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nın girişimleriyle birlik başkanlığı binasının birinci katında yer alan, yeniden düzenlenen toplantı salonuna TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in ismi verilmişti.

Toplantı salonunun açılışını bizzat yapan Palandöken’e Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, birlik yönetim kurulu üyeleri ile oda başkanları da eşlik ettiler.

Oda başkanlarıyla birlikte bir araya gelerek başkanların sorunlarını dinleyen TESK Genel Başkanına Nevşehir’deki esnaf odalarına gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Palandöken’e ve yine Nevşehir’deki esnaf sanatkar odalarına katkılarından dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’a birer hediye takdiminde bulundu.