Türkiye'deki tüm organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK) 17. Olağan Genel Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda yapıldı. 

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nun (OSBÜK) 17. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da katıldığı 17. Genel Kurulun Divan Başkanlığını Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) ve GTİ AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptı.

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) 17. Olağan Genel Kurulu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü’nün katılımıyla gerçekleştirilirken, OSBÜK Genel Kurul Divan Başkanlığı için NTSO ve GTİ AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız aday gösterildi. Parmaksız, oy birliğiyle Genel Kurulun Divan Başkanlığına seçildi. Genel Kurul’da, Divan üyelerinin belirlenmesinin ardından program start aldı.
NTSO ve GTİ AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız'ın Divan Başkanlığını yaptığı genel kurula, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,  TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, eski Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, eski TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, üst düzey bakanlık yetkilileri, daire başkanları ve genel müdürler katıldı.

Genel Kurula Nevşehir'i temsilen Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Ali Öbekli, Sanayici İş Adamı Hasan Kahveci ve Cavit Vergiveren'de katılım gösterdi.