Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız imalı konuşarak,”Hiç merak etmeyin 12.Ayda 13 yıllık konuşacağım” Dedi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanı Mehmet Arif Parmaksız, oda seçimlerine yönelik konuşmak şuan için henüz erken olduğunu söyledi.

Mart ya da Nisan aylarında yapılması öngörülen Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığı seçimleri öncesinde geniş kapsamlı bir basın toplantısında kamuoyunun merak ettiklerini ve basın yayın kuruluşu mensuplarının sorunlarına yanıt vereceğini ifade eden Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Aralık ayında 13 yıllık bir değerlendirme için hazırlandığını belirtti.

İlimizde düzenlenen Ahilik Haftası kutlama programına katılan ve Protokol mensupları ile sohbet etme imkanı bulan Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanı Parmaksız, seçimlere yönelik şimdilik sorulara cevap vermeyeceğinin de altını çizdi.

Son Söz:
Nevşehir kamuoyu Parmaksız'ın 12 ayda ne konuşacağını merak ederken," Büyük hayal kırıklığı yaşatan Göre Boğazındaki 500 Milyon dolarlık projenin akibetinin ne olduğunu da açıklamasını bekliyor." 

Haber:Ali Çamur