“Biz Türk Milleti olarak çok badireler atlattık elbette bunların üstesinden de geleceğiz, bizler çok güçlü bir milletiz”

Nevşehir Vergi Dairesi Müdürlüğü 27.Vergi Haftası etkinlikleri içerisinde yer alan ve 2015 yılı Vergilendirme Döneminde Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi rekortmenleri belirlendi. Düzenlenen törene Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı Seyit İnce’de katıldı.

Törende konuşma yapan Parmaksız; Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi’nde ilk ona giren firmaları tebrik etti. Konuşmasının devamında ülkemizin zor bir süreçten geçtiği dile getirerek son günlerde yaşanan terör olaylarının ülkemiz adına üzücü olduğu hem ekonomik hem de manevi olarak derinden yaraladığını belirterek “Biz Türk Milleti olarak çok badireler atlattık elbette bunların üstesinden de geleceğiz, bizler çok güçlü bir milletiz dedi”.

M.Arif Parmaksız konuşmalarının ardından Kurumlar Vergisi’nde ilk 10’a giren firmalar arasında yer alan Turasan Pazarlama Sanayi ve Tic. Ltd. Şti yetkilisi Hasan Turasan’a teşekkür belgesi takdim etti.