ABD'nin Türkiye üzerinde başlattığı ekonomik yaptırımlarına karşı Tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimiz Nevşehir'de de vatandaşlarımız Devletinin yanında olmaya devam ediyor.

Nevşehir'de faaliyet gösteren Şahinler Un Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ziya Kılıç, "Ülkemizin Yanındayız" diyerek şu açıklamalarda bulundu.

"Ülkemizin Yanındayız... Başka Türkiye yok! "

İşte Nevşehir'de faaliyet gösteren Şahinler Un Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ziya Kılıç konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; "Şahinler Un Fabrikası Olarak Son Günlerde Kamu oyunda Fabrikaların Bilinçli Olarak Un Fiyatlarını Yükselttiği Veya Piyasaya Un Satışı Yapmadığı Hakkında Çıkan Asılsız İddaları Çürütmek Ve Belirtmek Adına 2018- Eylül Ayında Fırınlara İstedikleri Kadar Ekmeklik Şahbey Unlarımızı Toptan Fabrika Teslimi Peşin 90,00TL +KDV den Vereceğimizi Kamuoyuna Saygıyla Duyururuz..." dedi.

Nevşehir yiğitlerine selam yola devam ...

Her zaman vatanseverliği ile bilinen Nevşehirli vatandaşlarımız,  "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’ne ekonomik savaş açılmıştır. Düne kadar müttefik bildiğimiz terör sevici sömürgeci devlet, bize, köleliği dayatıyor. Ya benim emrimde hareket edeceksiniz, istediklerimi yapacaksınız ya da size yaşama hakkı tanımam diyor. Okyanus ötesinden dünyayı yönetme, haraca bağlama sevdasındaki Uluslararası Gangaster’e asla taviz vermeyeceğiz. Her zaman bu bilinçle ülkemizin devletimizin yanında olacağız" sözleriyle ABD'ye karşı taviz vermez tutumunu göstermeyi sürdürüyor.

"Vatan Sevgisi de Vatanı Korumak da İmandandır"

Daha önceleri Kurtuluş mücadelesinde "canını" uğrunda göz kırpmadan verip, al bayrağa rengini şehit kanlarıyla yazdıran bu Yüce Millet, 15 Temmuz'da tankların karşısına "gövdelerini" koyduğu gibi şimdide ekonomik savaşta o kutsal değeri uğruna malını göz görebilir mi?

Feda ise feda vefa ise vefa düşüncesiyle, Bu inanç bizde olduğu müddetçe değil yedi düvelle, yetmiş iki buçuk düvelle de savaşırız ve Allah’ın izniyle hepsini mağlup ederiz. Bu böyle biline. Bu ülkeyle göz dikenler bundan böyle ayağını denk alsın…