NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, yeni dönemde yapacakları ilk önemli çalışmanın yeni ve geçtiğimiz yıl hizmete sokulan soğuk hava deposundan daha kapasiteli soğuk hava deposunun yapılması olacağını söyledi.

 

Nevşehir Ticaret Borsasının kuruluşundan bu yana meclis ve yönetimlerinde görev aldıklarını, Ticaret Borsasının nereden nereye geldiğinin iyi analiz edilmesi gerektiğini belirten Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, yeni dönemde şu ana kadar yapılan çalışmalara yenilerini eklemek çabasında olacaklarını ifade etti.

 

Tuncer Gök yönetimindeki Ticaret Borsasının Nevşehir’e çok önemli ve modern hizmetler kazandırdığını söyleyen Salaş, “Ticaret Borsamızın kuruluşundan bu yana borsa da meclis ve yönetimlerde görev yaptım. Borsamızın bölgenin en donanımlı ticaret borsaları arasına girmesinde büyük emeği bulunan Sayın Tuncer Gök ve kendisiyle birlikte görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür etmem gerek. Bizim yeni dönemde yapacağımız en önemli çalışmalardan biri Gülşehir yolu üzerinde bulunan arsamız üzerine yeni ve geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız soğuk hava deposundan daha büyük kapasiteli soğuk hava deposunu yapmak olacak. Bölgede yetişen başta patates olmak üzere çok çeşitli ürünlerin doğal ortamda depolanabileceği bir soğuk hava deposuyla birlikte Nevşehir ticaret Borsamızın gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımıza başladık” diye konuştu.