Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ayhan Baynal ve yeni yönetimini makamında kabul etti. 

Geçtiğimiz ay yapılan oda seçimlerinde başkanlığa getirilen Ayhan Baynal, yeni yönetimini Başkan Özhaseki'ye tanıttı. Baynal, oda seçimleri oldukça çekişmeli geçmesine rağmen seçim sonrası dostane ilişkilerin kurulduğunu söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özhaseki de, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak "Seçimler bitene kadar herkes yarışır, seçim bitince de geçim başlar. Geçim başladığında da iyilik, dostluk, olgunluk, hoşgörü namına ne varsa ortaya çıkması gerekir" dedi. 

Şehirlerin büyüyüp gelişmesinde olmazsa olmazın uyum olduğuna vurgu yapan Başkan Özhaseki, "Uyumdan kastım herkesin aynı düşünceye sahip olması değil. Ama şehirle ilgili bir şey olduğunda herkesin pozitif olmasıdır. Sizin seçimler katılımlı bir seçim oldu. Tebrik etmek lazım. Arkadaşlar odalarına sahip çıktılar. Herkes orada bir şeyler olsun istedi; ama iyilik namına istedi. Bu bakımdan sizin seçimler iyi bir örnek oldu" ifadelerini kullandı.