15 Temmuz alçak Darbe girişimi sonrası hedeflerine ulaşamayan vatan haini terör örgütü maşalar, işbirlikçileri, dahili ve harici düşmanların şimdi hedefinde ekonomik darbe var. Dolar'ın yükselmesi ile birlikte son günlerde bir avuç hainlerin sesli olarak dillendirdiği "Tankları durdurdunuz, haydi doları'da düşürün" şeklindeki alaycı ve darbeci zihniyetin temsilcisi vatan haini düşmanlara karşı ,Şimdi "Yüce Türk Milleti" en güzel cevabı vermeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin 2023 hedeflerine ilerleyişini yargı kumpaslarıyla, sokak kalkışmalarıyla, son olarak ise darbe girişimiyle durduramayan karanlık odaklar, ekonomiyi zayıflatmak için harekete geçti. Ancak bu kirli oyunu da boşa çıkaran vatandaş, tercihini Türk Lirası’ndan yana kullanıyor.

Tankları durduran Millet Doları'da düşürmesini bilir...

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve hükümeti baskı altına alarak vesayet sistemi oluşturmaya çalışan karanlık odaklar, terör örgütü FETÖ ve PKK üzerinden türlü saldırılar düzenleyerek kirli planlarını hayata geçirmeye çalıştı. Bu kapsamda 2013 yılında sokakları karıştırarak Türkiye’yi yangın yerine çeviren Gezi olayları başlatıldı.

'Tüketmeyin, dinleyecekler'
Ekonomiye faturası milyarlarca doları bulan kalkışma, siyasi iradenin dik duruşu karşısında boşa çıkınca ikinci plan devreye sokulmuş ve ‘ekonomiyi durdurun’ çağrıları yapılmıştı. Bu kapsamda, İngiliz BBC tarafından Gezi’deki olayları manipule etmek üzere görevlendirilen muhabir Selin Girit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Duran adam değil durduran adam olalım, ekonomiyi durduralım. Tüketmeyin, altı ay tüketmeyin, dinleyecekler” diyerek asıl niyetlerini gözler önüne sermişti. Ardından terör örgütü FETÖ’nün yargı içine sızmış kriptoları üzerinden 17-25 Aralık darbe girişimi düzenlenmiş, ancak başarısızlıkla sonuçlanmıştı.

Hedeflerinde ekonomi var

15 Temmuz kanlı darbe girişimi ise, bizzat tankın karşısına çıkan vatandaş tarafından bozulmuş, karanlık odaklar tarafından maşa olarak kullanılan FETÖ’ye karşı büyük bir operasyon başlatılmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından yenilgiyi hazmedemeyen başta FETÖ olmak üzere diğer terör örgütleri ve uzantıları, Türkiye’nin ekonomisini zayıflatmak için harekete geçti. Terör örgütü PKK, şehir merkezlerinde çocuk-kadın ayırt etmeksizin kanlı saldırılar düzenleyerek Türkiye’yi ‘istikrarsız ülke’ olarak göstermeye çalışırken, FETÖ ise uluslararası alandaki lobilerini devreye soktu. Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere Avrupa ve Afrika’daki sermaye devlerine ‘paranızı Türkiye’den çekin’ çağrısında bulunan FETÖ, bir yandan da sosyal medya üzerinden ‘ekonomiyi durdurun’ kampanyaları düzenledi.

Tercih yine Türk lirası oldu

Terör örgütlerine yakınlığıyla bilinen sözlük siteleri ve Twitter üzerinden başlatılan kampanyalarla, ‘Herkes 100 dolar alırsa, hükümet çöker’ ve ‘Alışveriş yapmazsak piyasa durur’ gibi taktikler verildi. Bazı sosyal medya hesaplarından ‘Türkiye battı’ algısı pompalandı, bazıları ise ‘yapılacaklar listesi’ni ardı ardına sıraladı. Türkiye’yi ekonomik yönden baltalayarak kirli planlarını hayata geçirmek isteyen odaklara vatandaşın tepkisi sert oldu. Yine sosyal medya üzerinden başlatılan kampanyalarla ilk iş olarak döviz bürosuna giderek dolar bozduracağını ilan eden milyonlarca vatandaş, tercihini Türk Lirası’ndan yana kullanacağını duyurdu. Geçtiğimiz hafta sonu da sokak, cadde ve dükkanlar yine dolup taştı, halk alışveriş yaparak ekonomiye can verdi.

BAŞARAMAYACAKSINIZ...! "BU ÜLKEYE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKSİNİZ"
Terör örgütlerinin, Türk milletini bölemeyeceğini anlatan Erdoğan, "Tekraren ifade ediyorum, başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız. Bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz. Ülkemize hedeflerinden vageçiremeyeceksiniz. O yüzden ne diyoruz; Tek Vatan Tek Bayrak Tek Millet ve Tek Devlet diyoruz. Bunlar sanıyorlar ki her saldırıda, biz biraz daha zayıflıyoruz diye düşünüyor... Hayır, her saldırıda daha çok güçleniyoruz. Şimdi Tam tersine iri oluyoruz, diri oluyoruz,kardeş oluyor hep birlikte TÜRKİYE oluyoruz." dedi.


ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN REİS!!!

Türk Milleti, 2. Destan İçin Düğmeye Bastı!

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmış olduğu çağrısından sonra Yüce milletimiz, 15 Temmuz da kazandığımız 2. Kurtuluş mücadelesini ekonomik olarak taçlandırmak için dövizlerini bozdurup bu oyunu bozarak Ülkemize ve Reisimize hem güç hemde tam destek veriyor.

Kampanyaya büyük destek veren milletimizin yaktığı “Yalnız değilsin Reis” ateşi Nevşehir ile birlikte tüm Ülkeyi saracağa benziyor. 


15 Temmuz 2016 tarihinden 4 ayı aşkın bir süre geçti. O gece bu cennet vatan, gözü dönmüş hainlerin saldırısına uğradı. Askeriyle, polisiyle, siviliyle yüzlerce şehit verildi. Binlerce demokrasi gazisi elini, kolunu, bacağını feda etti. O gece, çocuğunu, eşini, annesini, babasını bile düşünmeden "an vatana sahip çıkma anıdır" diyerek meydanlara koşan bu toprakların bağrından yetişen sayılarca vatan evladı kahramanlık destanı yazdı. O gün, askeri, polisi ve vatandaşıyla hainlere karşı direnen milletimiz, yeniden bir destan yazdı. O tankların önünde göğsünü siper eden ninelerimiz, dedelerimiz kadar, çocuklarımız ve gençlerimiz vardı. O tankların altına yatan yiğit vatandaşlarımız vardı. Bu topraklara sevdalı 80 milyonuyla tek yürek olan millet, o akşam darbeye karşı darbe yaptı! Darbeye karşı darbe yapan başka bir millet daha dünyada var mıdır?

İşte onlar bu ülkenin gerçek sahibi… Peki, kimdi bu vatan aşığı kahramanlar? Kimdi bu "vatan, ezan, bayrak" kutsalı uğruna ardına bile bakmadan metalden canavarlara karşı bu naçiz bedenlerini siper edenler? Onlar, asker kılığına girmiş vatan haini teröristlerin topuna, mermisine, tankına göğüslerini siper ederek hainleri başarısızlığa uğratan kahramanlar… Onlar, canları pahasına hainlere karşı bedenlerini demokrasi kalesinin tuğlaları olarak feda ettiler. Onlar hep beraber TÜRKİYE oldular. Onlar, şimdi göğüslerindeki kurşun yaraları birer gül destesine dönüşmüş, Rabbi'nin katında en yüksek makamlara ulaşmış vatan şehitleri… Hepsini rahmetle anıyoruz… Bu vatan sizlere minnettardır…

"Allah yolunda öldürülenlere 'ölüler' demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz." (Bakara, 154)