Termal Turizm'in sorunları ve çözüm yolları hakkında Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver , Kozaklı AK Parti İlçe Başkanı Fatih Aral ve yönetimi, KOZTEB yönetimi ile Kozaklı da bir araya geldi.

Kozaklı'da Termal ve Sağlık Turizmi Masaya Yatırıldı

Toplantıda, Termal Turizmin gelişmesi, sorunları ve çözüm yolları konusunda ve Sıcak suyun dağıtım projesi sıkıntıları ve çözümleri için istişare yapılıp ileri bir tarihte daha kapsamlı bir toplantı yapılmaya karar verildi.



Kozaklı Termal Bölgesi Turizm ve Tanıtma Derneği ( KOZTEB) Derneği  Başkanı Cumhur Ünal toplantı sonrasında FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında;  Kozaklı ilçemiz Başta şifalı suyu ve Termal kaplıcaları ile tabiatı, tarihi, sahip olduğu kültürel varlıkları ile bir turizm kenti olduğunu söyledi. Kozaklı'da termal turizm konusunda yatırımcıları cezbedecek potansiyeller bulunduğuna işaret eden Ünal, "Az kullandığımız ama kullanıldığında ise getirisi çok olacak ve bir yıla yayılabilecek bir termal turizm potansiyeli var. Termal turizm aynı zamanda sağlıkla kullanılan bir alan olduğu için bütün yıla yayılabilecek ve diğer alanları da etkileyebilecektir. Kozaklı için elzem, ama şimdiye kadar ihmal edilmiş bir konu" Termal konusunda Kozaklı ilçemizle alakalı sorunların çözümüne ilişkin gösterdiği ilgiden dolayı AK PArti Nevşehir İl Başkanı Sayın M.Ali Tanrıver ve ekibine teşekkür ediyorum.  dedi.