Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan göreve geldiği günden bu yana esnaf ve sanatkârları ve ekonominin diğer aktörlerini bulundukları bölgede ziyaret ederek, sorunlarını ve beklentilerini mahallinde istişare etmeye yönelik bir çalışma yürütmekte.

“Esnaf Buluşması” kapsamında bugüne kadar farklı bölgelerde esnaf ve sanatkarların temsilcileri ile toplantılar düzenlendi. 

Bu toplantılar, Bakanlığın görev alanına giren konularda yapılacak çalışmalara ekonominin can damarı olan esnafın talep ve önerilerinin yansıtılmasını sağlamakta. Ayrıca, esnaf ve sanatkarlara sorunlarını ve önerilerini doğrudan Bakana aktarma imkanı sunmakta; esnafın moral ve motivasyonunu artırmakta.

20 Mart Çarşamba günü Nevşehir’de düzenlenecek olan toplantıya tüm esnaf ve sanatkarları davet eden Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, “Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü koordinesinde Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Nevşehir Kredi Kefalet Kooperatifi işbirliğinde düzenlenmekte olup; Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’ın teşrifleriyle 20 Mart 2019 Çarşamba Günü Saat: 09.30 da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Fuaye Salonunda gerçekleştirilecek. Toplantıya tüm esnaf ve sanatkarlarımızı davet ediyoruz” dedi.