Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İsmail Hak, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Ticaret Uzmanı Ferhat Dağ, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ.Hakkı Aydoğan’ın da hazır bulunduğu görüşmelerde, Daire Başkanı İsmail Hak, Başkan Parmaksız’a Bakanlığın kooperatif ve kooperatifçilik çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı. Yapılan çalışmalar ve gelecek projeler ile ilgi ilgili istişarelerin yapıldığı ziyarette Başkan Parmaksız, Nevşehir’deki güncel ekonomik durum, ildeki sanayi ve ticaret faaliyetleri ile Odamızın yakın dönemdeki çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.

Ziyaretin sonunda Daire Başkanı İsmail Hak, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Uzman Ferhat Dağ, Nevşehir’e katkı sağlayan başarılı ve vizyoner çalışmalarından dolayı Başkan Parmaksız’a teşekkürlerini sunarken, Başkan Parmaksız da ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.