TKDK Nevşehir'in çehresini değiştiriyor


 Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Murat Asiltürk FİB Haber Merkezi ziyaretinde kendisini Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı karşıladı.Oldukça dosthane ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konu Nevşehir ve memleket olunca sohbette demli bir çay tadında oldukça koyu oldu.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Kordinatörü Murat Asiltürk kurumun kuruluş amaçlarını, çalışmalarını ve desteklenecek alanları FİB Haber İnternet gazetemize anlattı. 

TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Murat Asiltürk, “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği'nin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA'nın Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 15 Ocak 2014 tarihinde on ikinci başvuru ilanına çıkmış bulunmaktadır. İl Koordinatörlüğümüz de bu kapsamda 10 Şubat 2014-10 Mart 2014 tarihleri arasında proje kabul edecektir” dedi. 

Geçmiş çağrılara bakıldığında Nevşehir'in önemli bir yerde olduğunu belirten Asiltürk, şöyle konuştu:

TKDK Desteklerini anlatabilmek adına ve vatandaşlarımızın istifade etmeleri için Nevşehir de ilçe ilçe hepsini dolaştık TKDK'yı anlattık.Desteklerimizi , Çiftçisinden Turizmciye Sanayicisine kadar anlatarak tüm halkımızı bilgilendirmek gayretiyle büyük çaba gösteriyoruz dedi.

Asiltürk, bizlerin sizlerden de bir ricası olacak!

Basın mensuplarının Kurum çalışmalarının halka anlatılması noktasında rollerinin öneminden bahseden Asiltürk, daha fazla yatırımın hayat bulmasına katkı sağlamaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Ziyaret sonrası Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü’nün çalışmalarından etkilendiğini belirten FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, bu başarılı çalışmalarından dolayı İl Koordünatörü Asiltürk’ü tebrik etti.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, yapılan ziyaretten ötürü teşekkürlerini ileterek, kurum olarak ilimiz Nevşehir’deki çiftçimizden turizmcisine ve sanayicisine bütün yatırımcılarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.