TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Murat Asiltürk,TKDK' dan projesi onaylanarak yatırımı tamamlanmış yada yatırımı devam eden faydalanıcıları ziyaret ederek  yatırımlar hakkında bilgi aldı. 

TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Murat Asiltürk, proje ziyaretleri çerçevesinde, Ürgüp  ilçesine bağlı Mustafapaşa köyünde inşaat süreci devam eden 1 adet  proje ile yatırımları tamamlanan 1 ayrı işletmeye ziyaretlerde bulundu.

Asiltürk ,konu hakkında www.fibhaber.com 'a yaptığı açıklamasında ; Bu ziyaretlerde; inşaatı devam eden  proje sahipleri ile inşaat sürecinin aksamaması ve ödeme talep paketlerinin(ÖTP), Kurumumuza zamanında teslim edilebilmesi gerektiğinin önemi vurgulandı dedi.

Ziyaretler kapsamında İlk olarak Kurumumuzla sözleşme imzalanarak yatırımı tamamlanmış " OSİANA PANSİYON" Yatırımını yerinde ziyaret ederek yatırımcımız Hatice Süngü den yatırım hakkında bilgi aldık. 

Daha sonra Kurumumuzla sözleşme imzalayarak yapımına başlanan Ürgüp ilçesi Mustafapaşa köyünde bulunan "Esra Çoban" Konaklama tesisi projesini yerinde ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık.

Ürgüp ilçemiz Mustafapaşa köyünde bulunan ve diğer tüm yatırımlarda olduğu gibi Her aşamasında destekcisi ve takipcisi olduğumuz yatırımlar ilimize ve ilçemize hayırlı olsun dedi.

Yatırım sürecini tamamlayan proje sahipleri ise, kurumumuz hibe desteğini kullanmış olmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek kurum desteği olmadan bu yatırımları tamamlayamayacaklarını dile getirdiler.

TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Murat Asiltürk , Diğer devam eden yatırımcılarımıza da önümüzdeki günlerde ziyaretlerimiz devam edecektir dedi.