TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Nevşehir Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ile İcra Kurulu üyeleri İbrahim Kurt ve Semih Aldatmaz , TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleşen ‘TOBB iştiraklerini tanıtmak, genel ekonomik gelişmeler ve Türk dış politikası’ hakkında bilgilendirme amacıyla düzenlenen seminere katıldı.

Ankara TOBB İkiz kulelerde düzenlenen seminere TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da katıldı. Konuşmasına İdlib’de şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa dileyerek başlayan Hisarcıklıoğlu, genç girişimcilere tavsiyelerde bulundu. Rıfat Hisarcıklıoğlu, genç girişimcilerin içinde bulundukları kurumu daha iyi tanımalarını ve kendi başarılarını anlatarak, gençlere rol model olmalarını istedi.

Girişimciliğin geliştirilmesi, kişisel ve kurumsal gelişimin artırılması, TOBB hizmetlerinin yakından tanınması ve bu hizmetlerinden daha fazla yararlanılmasına yardımcı olan bilgilendirme seminerleri kapsamında TOBB Kurumsal Yapısı, Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler, Finansal Yönetim, Protokol Kuralları, TOBB ETÜ Bilgilendirme Sunumu, TOBB’un Girişimcilik Faaliyetleri, E-Ticaret, İş Hayatında İletişim, Küresel Gelişmeler ve Türkiye gibi birçok konuda bilgilendirme yapıldı.

İki gün süre ile Ankara’da düzenlenen program ile ilgili değerlendirmede bulunan TOBB Nevşehir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Osman Vergiveren, “Kurul üyelerimiz ile katıldığımız bilgilendirme seminerlerimiz oldukça verimli geçti. Üst Kurulumuz olan TOBB hakkında ve daha birçok konuda verimli bilgiler paylaşıldı. Bu seminerlerin girişimci gençlerimize yönelik faaliyetlerimize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Katılan ve katkı veren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.