Toplantıya TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Başkanı Abdulkadir YILDIZ’ın yanı sıra Nevşehir, Kayseri, Sivas, Konya, Niğde, Yozgat, Ankara şube başkanları, yardımcıları ve şube yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda TÜMSİAD’ın uzun vadede yapacağı çalışmalarla birlikte 2013 yılında yapacağı çalışmalar değerlendirilirken toplantıya katılan şubelerin birbirleriyle bu konular hakkında iştişare etmelerine  olanak sağlandı.

Toplantıya katılan şubelerin ise; şubelerinin fiziki durumu, personel durumları konularında özel toplantılar yapmalarına imkan sağlandı.Katılımcı şubelerin başkan ve yardımcıları ile görüşülerek bu konular hakkında bilgiler edinildi.

Katılan şubelerin toplantı stresini üzerlerinden atması amacıyla termal havuzlara girme imkanı sağlandı ve Nevşehir Şube tarafından tertip edilen çiğköfte partisi yapıldı.

Genel anlamda sıcak bir havada gerçekleşen toplantıların ardından TÜMSİAD şubeleri Nevşehir’den memnun ayrılırken sorunsuz gerçekleşen toplantı için ev sahibi Nevşehir Şube’ye teşekkür edildi.

Kaynak:

Muhabir: Kürşat KÜREKLİ

Fotoğraf: Ali İLHAN