Gök yaptığı açıklamasında şuan Nevşehir Ticaret Borsası Nevşehir için büyük bir değer olarak gösterilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Odamız dünden bugüne geldiği noktada dev bütçesiyle yatırım projeleri ve seçkin üyeleriyle Değişen gelişen ve büyüyen Nevşehir için hepimizin övündüğü haklı yerini almaktadır.

Bizim üyelerimizden istemimiz şudur ki daha önce bize desteklerini verdikleri teveccühleriyle iki dönem üstü üste Başkanlık görevi yapma şansı yakalayarak bu onurlu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret göstererek Memleketimiz ve üyelerimiz için gereken neyse üzerimize düşen neyse yaptık samimiyet ve iyi niyetle gerçekleştirmeye çalıştık. Bir çok güzel çalışmalara imza atıp yeri geldi üyemizin hakkını sonuna kadar her platformda ararken yeri geldi üst düzey platformda üyelerimizi en iyi şekilde temsil ettik.Bunun için Üyelerimizin sorunlarını kendi sorunumuz olarak gördük.Tüm yoğun koşturmalarımız gayretlerimiz üyelerimizinin mutluluğu ve gözlerindeki ışıltı ile tüm yorgunluklarımızı unutturdu.

Şuana kadar gerek Nevşehir içinde gerekse İlçe ve beldelerinde seçim çalışmaları nedeniyle 
yaptığımız ziyaretlerde gerek şahsım ve gerek ekibimize gösterilen büyük destek ve teveccühler içinde tüm üyelerimize ve hemşerilerime ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.


Mayıs ayında yapılacak olan tüm üyelerimizden “Ustalık döneminde yarım kalan projelerimizin tamamlanması için oylarına talibiz.Güçlü yönetim güçlü Borsa anlayışıyla Borsamızın idaresine yeniden talibiz. “ Oy veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyor bu seçimlerden Nevşehir Ticaret Borsasının kazançlı çıkmasını arzuluyorum dedi.