Türkiye de ikinci Nevşehir'de tek olan ve Nevşehir Islah OSB de faaliyet gösteren firma BİA Bims Palet üretim merkezi Bims Üretiminde zaiyatsız üretim sağlayan Plastik palet ürettiler.

Ahşaptan yapıldığında üretim paletlerinin yıpranmaları farkedip eskiyen 3 4 yılda bir yenilenmesi, konusunu ortadan kaldırmak üzere plastiğin mekaniksel mukavemetinde tasarruf yapmaksızın formilize etmek suretiyle üretim yapıyoruz.
Polimer yapısıyla ömrü çok uzun olup, titreşim, esneme söz konusu değildir.
Ürünlerimiz homojen yapıda olup, ağır sanayi preslerinden geçmek suretiyle kalıplandırılmaktadır.
Üretim paletlerinize ayrı bir boyut kazandırıyoruz ahşap olması vesilesi ile eskiyen, aşınan paletler deil üretim tesisinizin demirbaşına kayıt edeceğiniz tekrar masraf etmeyeceğiniz ürünler üretiyoruz.
Ürünlerimiz Tamamen yerli bileşenlerden oluşup milli ekonomi dostudur.
Üretimlerimiz çevreci nitelikte olup ağaç katline son verme hedefindedir.
Ürünlerimiz ahşaplarda olduğu gibi geçme şeklinde değil, tek parçadır.
Talep görmekte olup ihracatlarımıza devam ediyoruz.
Yalıtkan yapıda olması sebebiyle su emilimi yoktur bu sebeple ağaç palette olan emilim sonucunda briket veya parke üretiminizde oluşan mukavemet kaybı sıfırdır. Bu sayede nakliye aşamasında öfelenen kırılan dökülen ürünlerinize yüksek derecede son vermiş olursunuz.
Bia Bims palet üretim LTD Şti ailesi olarak tüm Türk ve Müslüman aleminin Ramazan bayramını tebrik eder, sağlık ve esenlikler dileriz.
Ürünlerimiz Biriket ve parke üretimi yapılan bütün dış ülkelerden Plastik üretim paletlerini tercih ederek üretimin baskı safhasında  su kaybının önüne geçmiş, çimento katılan üretimlerde sulama esasını yerine getirmiş oluyorsunuz.
Yetkili ahmet bey:  0 (532) 657 32 87