Türkiye Finans, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzaladı. Protokol ile Oda üyeleri, Türkiye Finans’ın özel olarak belirlenen avantajlı komisyon ve uygun kar oranlarıyla finansman desteği kullanabilecek.

 

26 Haziran’da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan imza töreninde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız,Meclis Başkanı Seyit İnce, Türkiye Finans Kayseri Bölge Müdürü Seyit Ömer Tümtürk ve Nevşehir Şube Müdürü Hakan Altındal ile bir araya geldi.

 

Türkiye Finans’ın Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’yla imzaladığı protokol, Nevşehirli işletmeler için önemli ekonomik değer sunacak. Tarım ve turizm sektörleriyle dikkat çeken Nevşehir’de girişimcilere büyük avantaj ve kolaylıklar sağlanacak.

 

Nevşehir’de katılım bankacılığının adresi Türkiye Finans

 

Türkiye Finans, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyesi kuruluşlara işletme sermayesi, yatırım ve diğer finansman ihtiyaçları, dış ticaret işlemleri ile diğer tüm bankacılık işlemlerinde avantajlar sunacak. Kurumsal Finansman Desteği işlemlerinde, leasing’de, döviz finansmanlarında özel indirim imkanları sağlayacak. İnternet şubesinden ücretsiz EFT/havale gibi olanaklar sunacak.

 

Bilgi için; Excel İletişim Danışmanlık

Özgü Demiral Tel:0216 544 94 15