Kampanyalar arasında ise telefon ve internet tarife paketleri güvenlik paketi, sıcaklık ve nem ölçüm hizmetleri, internet sitesi desteği yer alıyor.
Ücretsiz iş yeri sigortası kampanyası, Güneş Sigorta işbirliğiyle esnafın ve KOBİ’lerin ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlıyor. Kampanya kapsamında, Türk Telekom İş Avantaj ve Esnafa Özel tarifelerinde bulunan, bu tarifelerden yeni hat alan ya da bu tarifelere geçen müşterilere, 1 yıl taahhüt karşılığında iş yeri sigortası ücretsiz olarak sunulacak. Müşteriler, kampanyaya dahil ettikleri hatlarının tarifesine göre farklı teminat tutarlarında iş yeri sigortasından yararlanabilecek. Ayrıca, işletmeler aynı adresinde bulunan PSTN hatlarına göre daha fazla sayıda sigorta teminatı alarak toplam teminatlarını artırabilecek. Böylelikle her büyüklükteki işletme, kendi ihtiyacını karşılayacak büyüklükte teminatla sigortalanabilecek. Müşteri, aynı adres için daha fazla adette sigorta paketi alsa bile beş adetin üstü teminat altına alınmayacak. Müşteriler, kampanya kapsamında belirlenen tarifelerde kaldıkları sürece ücretsiz iş yeri sigortasından yararlanmaya devam edebilecekler.
Kampanyalar, Türk Telekom ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun (TESK) Ankara Rixos Otel’deki basın toplantısında Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanı Mehmet Ali Akarca tarafından duyuruldu.