Ürgüp Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri Ve İthalatçıları Derneği tarafından düzenlenen atık pil toplama kampanyasında Ürgüp'te kampanyaya destek olan esnaflara teşekkür belgesi verildi.

Türkiye genelinde olduğunu gibi Ürgüp'te de büyük bir ilgiyle yürütülen kampanyada atık pillerin hem doğaya zarar vermemesi, hem de geri dönüşümle ülke ekonomisine yeniden kazandırılması için kampanyaya destek olarak en fazla atık pil toplanmasına yardımcı olan Yasin Yılmaz, İbrahim Arslan ve Bülent Özçetin ile İnci Otelcilik ve Emin Uğur'a Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Ürgüp Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Birimi tarafından yürütülen proje kapsamındaki okullar arası atık pil toplama kampanyasında dereceye giren Ayhan Ertürk İlkokulu'na da masa tenisi için masa hediye edilecek.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Atık Pil kampanyasına destek veren tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Kirleten de insan, temizleyen de çevremiz bize emanet ve bu emanete sahip çıkmalıyız. Çevre bilincinin herkeste oluşması için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz." dedi