Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasınca düzenlenen kuruluşunun 50.yılı ve Vergi rekortmenleri Ödül Töreni Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın katılımı ile gerçekleşti.

Perissia Otel Kongre Merkezinde düzenlenen törene, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın, Ürgüp TSO Meclis Başkanı Kemal Öğütlü, Yönetim Kurulu Üyeleri , Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ve çok sayıda kurum amir ve müdürleri, STK temsilcileri ile iş adamlarının katıldığı törende kurum ve şahıs bazında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla başlayan programda, açış ve selamlama konuşmasını yapan Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın; “Kuruluşumuzun 50. Yıl dönümü münasebetiyle düzenlediğimiz programa katılımlarınızdan dolayı başta Sayın Valimiz İlhami Aktaş’a, katılımcılarımıza ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'te konuşmasında; "Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluşunun 50.yılı ve İlçe geneli dereceye giren vergi mükellefleri adına düzenlenen ödül törenine katıldık. Ödül töreni anısına şahsıma takdim ettikleri nazik hediyeleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Tün iş insanlarımıza bereketli kazançlar dilerim." dedi.

Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı'da, Vergileriyle ülkenin ve ilçenin kalkınmasına katkı sağlayan tüm kişi ve firmalara teşekkür etti. Maraşlı, ayrıca Ürgüp TSO 50. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Ürgüp TSO'ya da özel olarak teşekkür etti.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ta konuşmasında; Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası’nın 50. Yılı Kuruluş yılını kutlayarak, programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve vergide dereceye giren üyelere teşekkür etti.

Konuşmaların akabinde ise, vergide dereceye giren üyelere plaketleri, Vali İlhami Aktaş tarafından takdim edildi.

İlk olarak Ürgüp ticaret ve sanayi odası 50 yıl vefa ödülleri kapsamında daha önce Ürgüp ticaret ve sanayi odasında görev yapan yönetim kurulu başkanlarından Mehmet Toybıyık, Eski meclis başkanlarından Mustafa Kırboğa Hilmi Yazıcı, Mecit Yavuz ve Ürgüp TSO'da 50. yılını dolduran üyelerinden Veli Kırcı'ya ödülleri Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından takdim edildi.

Ürgüp'te Şampiyonlar Ödüllerini Aldı...

Ayrıca 2018 vergilendirme döneminde "Şahıslarda" dereceye giren; 

Osman Çakmak,

Mustafa Ayaz,

Uluç Haşimoğlu,

Mehmet Tanrıver, 

Mustafa Özçay,

Bekir Duman,

Sabri Atasoy,

Yusuf Taşçı,

Memiş Öz ile,

2018 vergilendirme döneminde "Kurumlar Vergisinde" dereceye giren;

Turasan  - Hasan Turasan

Yiğitoğlu turizm inşaat  - Ahmet Yiğitoğlu

Yurttur turizm otelcilik  - Nazif Demir

Kayakapı Turizm Yatırım  - Yakup Dinler

İnci otel işletmeciliği - Hasan Özçetin

Alfina turizm inşaat - Abidin Türk

Royal Balon ve havacılık - Hamdi Dinler

ABBİ turizm ve ticaret - Ahmet Küçükyıldız

Ürgüp İnci petrol turizm - Mustafa Ayaz

Azimli ticaret petrol ürünleri  - Hüseyin Akçur

Ödülleri Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından takdim edildi.

Proğram sonunda Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Ürgüp İlçesine yapmış oldukları katkılarından dolayı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a Ahşap Oyma Tablo takdim etti.

Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın daha sonra sırasıyla, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'e katılımlarından dolayı günün anısına hediyelerini takdim etti.

Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasınca düzenlenen kuruluşunun 50.yılı ve Vergi rekortmenleri Ödül Töreni proğramı günün anısına çekilen toplu resim ve beraberinde yenilen akşam yemeği ile sona erdi.