Evet önce Tarih 15 Mayıs 2013’e gidiyoruz… Kamuoyunda en çok sonucu merakla beklenen NTSO seçimleri ve Sandıktan çıkan oyların adeta birilerine tokat gibi cevabı: Sonuç Parmaksız ve ekibinin Zaferi …. Ve Nevşehir iş dünyası seçimlerin de Genel kanı Zağlanmış ve Ekibine çok Yazık oldu…!

Tarih bu kez 29 Mayıs 2013 Çarşamba gününü gösteriyordu Hava günün yaşanılacak sürpriz sonucu için hazır bekliyor sinsice…

Evet Nevşehir iş dünyası bu defada Borsa seçimleri için tezgahını açmış Tuncer Gök ile mi devam yoksa Mustafa Çelebi yle mi Değişim yaşansın sorusunu üyelerine sandıkla sordu?

Sonuçta 132 Gök 132 Çelebi 1 er oyda her iki taraftan iptal ediliyor eşitlik çıkıyordu.Sandık aslında Oda seçimlerinde olduğu gibi Borsa seçimlerinde de adeta dile gelmiş  konuşuyordu….

Sandık konuşur mu? Öncesinde olduğu gibi Hemde öyle bir konuşur ki…

Dün gerçekleştirilen Borsa seçimlerinde oyların eşit çıkması ve sonrasında yapılan kurada meclis üyeleri dağılımının da eşit sayıda çıkması ve Tuncer Gök ve Ümit Atabilen’in oy pusulalarında üstünün çizili olmasından dolayı kuraya giremediği akabinde meclis yedek üyelerinin de eşit sayıda çıkması Mustafa Çelebi’nin isminin kurada çıkamaması neticesinde her iki başkan adayına da sanki halk uyarı niteliği taşıyan bir cevap veriyordu…

Türkiye de bir ilki yaşanılan Nevşehir Ticaret Borsası seçimlerinde yaşanılanlar aynı Oda seçimlerinde olduğu gibi çıkan sonuç uzun süre hafızalardan silinmeyecek türden….

Oda seçimlerinden sonra Nevşehir iş dünyası bu kez de Borsa seçimlerinde kullandıkları oyları ile bir ilke imza atarak unutulmaz bir ders verdi.

Bundan sonraki gelişmeleri çok yakında izleyeceksiniz.

Tuncer Gök ün açıklamasında bir şirkette ortaklığı olmadığı da iddia edildi.

Eeee peki şimdi ne olacak ? - Eee si mi var Hemşerim Bak işte daha duymuyor musun Sandık konuştu : “Şuan Sonuçta ipin ucu iş adamı ve borsa meclis üyesi İbrahim Salaş ta düğümleniyor. Hayırlı ve uğurlu olsun….