Zağlanmış,bürosunda yaptığı açıklamada, yıllardır ticaretin ve sanayinin içinden biri olarak vazife şuuruyla NTSO başkanlığına aday olduğunu bildirdi. Nevşehir TSO'nun üyelerinin menfaatlerinin muhafaza edilmesi, işlerinin geliştirilmesi, uluslararası ticari ana arterlerin kovalanması, sektörlerin işlevsel hale getirilmesi gerektiğini belirten Zağlanmış, iş hacminin ve pazar payının arttırılması için analitik stratejiler üretilmesinin önemini vurguladı. Üyelerin, profesyonel olarak bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi,yerinde hizmet, konjonktüre uygun planlamalarla teşebbüs ruhunun güçlendirilmesi gerektiğine dikkati çeken Zağlanmış, üretim ve pazarlama noktasında da sağlıklı planlamaya halel getirecek engellerin ortadan kaldırılması, siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte uyumlu çalışmalarımızla birlikte durağanlığa son verilmesi ve Nevşehir'in büyüyen Türkiye'nin ortak havuzundan hak ettiği payı alması gerektiğini belirtti.

 

NTSO'nun ortaya koyduğu hedefler ve iradeyle umumun duygularına tercüman olması gerektiğini de kaydeden Zağlanmış,Bu Bizim değil Nevşehir menfaatlerinin davasıdır. Nevşehirli yatırımcılarımız ve iş adamlarımızla birlikte güçlü genç dinamik bir ekiple birlikte Projelerimizle yola çıktık. Şeffaf herkese ve her görüşe açığız. Bu bağlamda Herkesten destek ve fikir beklediğini ifade etti. Şuanda Nevşehirli iş adamlarımızın seçim büromuza gelerek gösterdikleri yoğun ilgi teşvik ve heyecan açıkcası beni ve ekibimizi son derece mutlu etmiş ve çıktığımız yolun ne denli doğru ve bir anlamda açlık derecesinde bir ihtiyaç doğurduğu ortada. Birlik Beraberlik sloganıyla çıktık ne kimseyle bir derdimiz nede bir hesabımız var. Her zaman söylüyoruz bizim Koltuk makam gibi asla bir hesabımız yok.Bizim derdimiz de işimizde gücümüzde Nevşehir İş Dünyasının ufku yani memleketimiz.

Bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır. Bayrak yarışında şu ana kadar Nevşehir İş Dünyasına emeği geçenlerden Allah razı olsun. Artık Nüfusunun büyük kısmı Genç bir nüfusa sahip olan memleketimizde Genç Girişimcilere fırsat verip önlerini açmak çağı yakalamak adına büyük önem taşıyor.Bu Nevşehir için bir fırsat.İnşallah bu fırsatı hep birlikte el ele vererek Nevşehir menfaatlerine çevireceğiz.

Ayrıca bu süreçte kendilerine büyük destek olanlara da teşekkür ediyorum. Biz bu işi sizlerle birlikte başaracağız.Mevlana nın çok güzel bir sözü var :” İnsanda güzel olan yüzdür.Yüzde güzel olan gözdür.Ama insanı insan yapan ağızdan çıkan sözdür.”Ağzımızdan çıkan sözlerimizin ve talip olduğumuz görevin önemi ve sorumluluğun bilincindeyiz.  

 

Seçim sürecinde Nevşehir e, Nevşehirliye ve Nevşehir İş Dünyasına yakışır  bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kazananın Ahmet, Mehmet değil NEVŞEHİR’in olacağı bir seçim istiyoruz.Şahsım ve Ekibimizle biz bu yola çıkarken Önce Allaha sığındık, sonra kendimize, ekibimize ve Nevşehir iş dünyasına güvenerek çıktık. Gelinen noktada gördüğümüz manzara Nevşehir iş dünyasından yükselen ses beklenti ile büyük destek Nevşehir İş Dünyasının Gücünü bir kez daha ortaya koyuyor.Allah memleketimiz için Hakkımızda hayırlısını versin.

 

 

Gücünüzün Farkındamısınız!

“Her zaman Gücünüz Gücümüz,Gücümüz Gücünüz…!”

 

NEVŞEHİR'İN ULUSAL HABER SİTESİ : www.fibhaber.com

 

 FİB Haber Merkezi olarak “Biz hep gitmişizdir.. Kimilerinin hoşuna, kimilerinin zoruna.”

             

%100 Nevşehir Haberleri Burada… FİB Haber Farkıyla…

 

Nevşehir’in Ulusal İnternet Haber Sitesi… www.fibhaber.com