Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını ziyaret eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zağlanmış’ın ziyaretlerine katılan isimler arasında Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, İş adamları Musa Ertaş, Sacit Uzer, Dağıstan Özaltın, Bekir Paslanmaz, Ümit Atabilen’ de yar aldı.

Şoför ve otomobilci ve nakliyeci esnafının sorunları üzerine gelişen sohbette Oda Başkanı Mustafa Düzgün Nevşehir Ticaret ve sanayi odası seçimlerinin ilimize hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zağlanmış ise, göreve seçilmeleri durumunda ilimizdeki tüm sivil toplum kuruluşları ve esnaf odaları ile birlikte çalışacaklarını dile getirdi.

Zağlanmış ve beraberindeki ekibin ikinci durağı Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı oldu. Burada kooperatif başkanı Kemal Ay ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Yakup Zağlanmış, kredi kefalet kooperatifinin son yıllarda elde ettiği başarının sürmesine büyük önem verdiklerinin altını çizdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinin ilimize hayırlı olmasını diledi.
NEVŞEHİR(MHA)