NTSO Başkanının Nevşehir de ticari hayatının nabzını tutan, havasını soluyan birisi olması gerektiğine değinen NTSO Başkan Adayı Yakup Zağlanmış, "Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’nın ticaretin içinden gelen yatımcının sorunlarını bütün benliğinde hisseden, bireysel kobilerimizle temas edebilen, tüm yatırımcı gruplarımıza eşit mesafede ve destek veren bir profilde olmasını istiyoruz. Bu sebeple Nevşehir ticari hayatının havasını soluyan nabzını tutabilen bir ekiple ticari havanın güncel yaşama etkilerini okuyabilecek kadar halkın ve yaşantının içinde olan çalışma arkadaşlarımızla karşınızdayız.. Bizim bir araya gelmemizin tek bir sebebi vardır; Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin beklentilerini, ihtiyaçlarını, taleplerini yerine getirmektir. Seçim sürecinde yaşadığımız gelişmeler bizlerin bir araya gelmesinin doğru olduğunu tüm kamuoyuna bir kez daha ispat etmiştir.

 

Hiç kimsenin sorumsuzca davranışta bulunarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını tartışılır hale getirmeye hakkı yoktur ve herkes talip olduğu makamın saygınlığını koruma bilincinde olmalıdır. Sayın Oda başkanı 13 yıllık görevi boyunca odanın en huzurlu günlerini geçirdiğini söylemektedir. Bunun sebebi mevcut yönetim gibi düşünmeyen meclisteki çalışma arkadaşlarımızın duruşu kalitesi ve seviyesidir. Bu sözleriyle bizlere olan teşekkürünü açıkladığını düşünmekteyiz" dedi.
Zağlanmış son olarak hergün bir çığ gibi katlanarak Nevşehir iş dünyasında ki yoğun talep ve desteklerden dolayı da teşekkürlerini göndererek bu anlamda Nevşehir İş Dünyası seçim sürecini sağ duyusu ile birlikte kendisine yakışır şekilde sürdürmektedir inanıyorum ki 16 Mayıs sabahı Nevşehir iş dünyası güne daha mutlu ve daha umutlu uyancaktır dedi.