Bu hafta içerisinde STK ziyaretlerini sürdürecek olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkan Adayı Zağlanmış ve beraberindeki ekip ilk olarak Nevşehir esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanlığını ziyaret etti.

Nevşehir esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanı İsmail Ördü tarafından karşılanan heyet bir süre gerek oda seçimleriyle ilgili, gerekse ilimizin sorunları ile ilgili sohbette bulundu.

Söz konusu ziyarette birlik başkanlığına bağlı odaların başkanları da yer aldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkan Adayı Yakup Zağlanmış daha sonra Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odası Başkanı Osman Güneri’yi oda başkanlığında ziyaret etti.

Son dönemlerde ilimizde gerçekleştirilen yatırımlarla birlikte Pazarcı esnafının büyük bir çileden kurtarıldığını belirten Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar odası Başkanı Osman Güneri Sebze Pazarının ardından sebze ve organik ürünler pazarıyla birlikte Nevşehir’de ciddi manada bir yatırımın kendilerine yöneldiğini dile getirdi. Güneri bu çalışmalarından dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e bir kez daha teşekkür etti.

Zağlanmış ve ekibinin STK ziyaretlerinde son durağı Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar odası oldu. Burada Oda Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz tarafından karşılanan heyet bir süre sohbetin ardından buradan ayrıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkan Adayı Zağlanmış ve ekibinin ziyaretleri bu hafta içerisinde sürecek.
Haber:Ali Çamur