Karadaşlar

Firma Kodu #1105
Sektör NEVŞEHİR YAPI VE İNŞAAT
Adres lale sanayi sitesi 1. blok no:14 NEVŞEHİR
URL http://www.karadaslar.com.tr
Şehir/Eyalet Balakən
Eklenme Tarihi 06.02.2023

Gelişimi hızla süren yapı sektöründe; rekabet şiddetini sürekli artırırmaya devam ederken, günümüz koşullarına uyum sağlamış, kurumsal kimliği gelişimini tamamlamış, geçen yıllar içinde deneyimlerimiz ve bilgi birikimimizle, kendimizden emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.

       1979 yılında Mustafa KARADAŞ tarafından kurulan ve 2005 yılından sonra oğlu Hasan KARADAŞ'ın da sektöre girmesiyle hızla gelişimine devam eden KARADAŞLAR , yıllardır ülkemize vermiş olduğu hizmetlerin haklı gururunu yaşamaktadır. Attığı sağlam temellerle şirketi günümüze taşıdığı gibi, gelecekte de sektörün önemli şirketleri arasında yer alacağından kuşku yoktur.

        KARADAŞLAR YAPI olarak; hassasiyetlerimizin temel taşı; kaliteden ödün vermeksizin, güçlü, sosyal sorumluluk bilincinde, bulunduğu sektörün ve insanımızın kendisine duyduğu güveni sarsmadan, geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. 

1979 yılında Mustafa KARADAŞ tarafından kurulan 2005 yılında oğlu Hasan KARADAŞ'ında sektöre girmesiyle dahada güçlenen KARADAŞ YAPI, bugün üretimine 1000 metrekarelik açık 1000 metrekarelik de kapalı alana sahip tesisinde devam etmektedir. Üretim Kapasitesini ve pazar alanını sürekli büyütmeyi ilke edinen firmamız 10 personeli ile şuan tüm Türkiye'ye hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktadır.

"KALİTE VE İSTİKRAR" kelimelerini işinde yolgösterici olarak belirleyen KARADAŞ YAPI, hergeçen gün verdiği hizmetin karşılığını alarak hizmet ağını daha da güçlendirmektedir.

        KARADAŞ YAPI, 30 yılı aşan tecrübesi, istikrarlı yapısı, kaliteli ürünleri ve kalifiye işgücü ile Türkiye ve dünya çapında adını duyurmaya devam edecektir.
Bizim için en önemli kurumsal değerler;

* Müşterimizle kurduğumuz kalıcı ilişkiler,
* Kaliteli hizmet,
* Müşteri memnuniyeti,
* Dürüstlük ilkesi,
* Sektörün en iyisi olma,
* Yolunda sürekli ilerlemektir.

Bunlar da ilginizi çekebilir