15 Temmuz gecesinin kahramanları “Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar” projesi kapsamında darbe girişimi gecesi yaşadıklarını paylaşmak üzere Nevşehir’e geldi.
15 Temmuz gecesinin kahramanları Vildan Güvercin, Yaşar Yaldız ve Asım Bulat için Nevşehir Belediyesi Şehitler Parkında karşılama programı düzenlendi. Karşılama programına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, daire müdürleri, asker ve polisler karşıladı.
15 Temmuz gecesinin kahramanları burada kendilerini karşılamak için gelen polis ve askerler ile tek tek tokalaşırken daha sonra ise Vali İlhami Aktaş ve protokol üyeleri ile bir süre sohbet ettiler.
15 Temmuz gecesinin kahramanları bu akşam saat 19.00’da Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar” programında Nevşehirlilere 15 Temmuz gecesini anlatacak.
15 Temmuz Kahramanlarını karşılayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de, 15 Temmuz gazilerimizi Nevşehir' imizde "Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlarımız"ı konuk etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.


15 Temmuz Kahramanları Nevşehir’de
15 Temmuz Kahramanları Nevşehir’de