Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Tecrübe Konuşuyor” programı demokrasi tarihimize damgasını vuran konu ve konuklarıyla Nevşehirli gençlerle buluşacak.

"15 Temmuz'da destan yazan 'İçimizdeki Kahramanlar' Nevşehirlilerle buluşacak"

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Tecrübe Konuşuyor” programı demokrasi tarihimize damgasını vuran konu ve konuklarıyla Nevşehirli gençlerle buluşacak. Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında tanklara, kurşunlara ve bombalara aldırış etmeden ülkemizi ve demokrasiyi savunan kahramanlar, o geceyi ‘İçimizdeki Kahramanlar’ Programı’nda anlatacak.

Daha önce alanlarında tanınmış, tecrübe sahibi isimleri gençlerle bir araya getiren programda bu kez 15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimi sırasında vatanları için gözlerini kırpmadan kurşunlara ve bombalara karşı canlarını siper eden demokrasi kahramanları, yaşadıklarını Nevşehir'de gençlerle paylaşarak tarihe not düşecek.

15 Temmuz’daki demokrasi destanının kahramanlarını gençlerle buluşturan Gençlik ve Spor Bakanlığı, “Tecrübe Konuşuyor: İçimizdeki Kahramanlar” Projesi 07 Ekim Cuma Günü 19:00'da Nevşehir Kültür Merkezinde ilimiz Nevşehir'de gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokağa dökülen, tankların önünde etten duvar ören, yağan kurşunlara ve bombalara aldırmadan meydanlara inen, direnişleriyle hainlere fırsat vermeyen kahramanlar o gece yaşadıklarını ve hissettiklerini gençlerle paylaşacak.

Nevşehir Protokolününde katılacağı ‘Tecrübe Konuşuyor: İçimizdeki Kahramanlar” programı, 07 Ekim Cuma Günü 19:00'da Nevşehir Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü İsmail Hakkı’nın yapacağı programa, Barış Dedebağı ve Şebnem Merve Oruç konuşmacı olarak katılacak.​

15 Temmuz İçimizdeki Kahramanlar programı ile 07 Ekim Cuma Günü 19:00'da Nevşehir Kültür Merkezinde.
Tüm Halkımız Davetlidir.