Yapımı tamamlanarak teslimat işlemlerine bugün başlanan Ürgüp 2. Etap TOKİ konutlarında hem mutluluk hem heyecan bir aradaydı.
Hemşehrilerinin mutluluğuna ortak olmak için Müşavir firma ve Yüklenici firma tarafından hazırlanan birimde anahtar teslimine katılan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, tüm hemşehrilerime hayırlı olsun. Benim TOKİ'de evim yok, ama 923 konutun 923'ü de benim sayılır, vatandaşlarımızı mutlu gördükçe kendi evimiz olmuş gibi seviniyorum. dedi.
Ürgüp'te TOKİ yapılamaz laflarına rağmen, kendisinin yılmayarak ayda abartısız 4 kez Ankara'ya sırf TOKİ için gittiğini belirten Yıldız, İlk etap gibi 2. etabımız da Çok şükür bugün bize bu gururu yaşattı. Ben başta Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığına, Sayın Başkanım Mehmet Ergün Turan'a, Özensan A.Ş. Erdoğan Bey'e, Müşavir firmaya, çalışanlara herkese çok teşekkür ediyorum. dedi.
Konut anahtarlarını teslim almak üzere bekleyen vatandaşlar Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirterek. Hükümetten, Belediyeden Allah razı olsun, bugünümüz ve geleceğimiz için önemli bir gün, artık bizim de evimiz var. şeklinde değerlendirmelerde bulundular.