Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Anıl Erkin ZERAY ,şampiyonun babası İlker ZERAY,Müdür Yardımcısı Türkan YAVUZ ve Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa UĞURLU Sayın valimiz İlhami AKTAŞ’ ı makamında ziyaret ettiler.
Sayın Valimiz Uluslararası Taekwonda  şampiyonası hakkında bilgi aldı. Anıl Erkin ZERAY Hollanda da yapılan Taekwonda 2016 Uluslar arası Panter Kupası Şampiyonasında 63 kg 1. olarak Altın madalya ,Korede yapılan 2015 Yıldızlar Taekwonda şampiyonasında Dünya 3.lüğü kazanarak Bronz madalya kazanarak ülkemize döndüğünü ifade etti.
Sayın Vali İlhami AKTAŞ bu tür sportif başarıların ülkemize ,milletimize büyük gurur yaşattığını,  yeni başarılarında  hep birlikte  kutlanacağını ifade etti.Başarısından dolayı Anıl Erkin ZERAY ve ailesini yetişmesinde emeği geçen antrenör ve öğretmenleri kutluyoruz dedi.Tebrik etmek istediğini ve ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek,hatıra fotoğraf çekim yapıldı.
Şampiyon öğrencimizi makamında kabul ederek,destek veren, cesaretlendiren yeni başarılar için motive eden Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ'a Şükranlarımızı Sunuyoruz.