2019 Yılı Ocak Ayı personel istişare ve bilgilendirme toplantısı Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an İlimleri Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının birinci oturumu cami görevlilerimizin katılımıyla, ikinci oturumu ise Kur’an kursu öğreticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün başkanlığında yapılan toplantıya Müftü Yardımcıları Nazım Haksever, Yaşar Bolat, Dr. Ahmet Özvarinli, Şube Müdürleri Mustafa Yayla, Mehmet Şaban Yılmaz ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda;  “2019 Yılı Umre turları ve Ramazan Ayı Umre Turları ile ilgili talimatlar”, “Hac Ve Umre Hatıraları”, “Gençliğe Değer Projesi” ile “Cami odaklı ve cami dışı din hizmetleri” konuları ele alındı.

Toplantı sonrası 2108 Yılı Ramazan ayında teravih namazlarını hatim ile kıldıran din görevlilerine göstermiş oldukları üstün gayret ve özverilerinden dolayı Diyanet İşleri Başkanlı tarafından gönderilen teşekkür belgelerini İl Müftüsü Öztürk takdim ederek İmam –Hatip Hasan Soylu, Mustafa Toprak ve İsa Karaşahin’e teşekkür etti.

Hz. Ömer Camii İmam Hatip Mustafa Öz gençlere yönelik yürütmekte olduğu faaliyetler ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Öğleden sonra Kur’an kursu öğreticilerine yönelik yapılan toplantıda ise Kadın Gençlik Koordinatörü Kur’an kursu öğreticisi Nermin Küçük tarafından il geneli gençlere yönelik yürütülmekte olan faaliyetler ile 2019 Yılında gençlerle ilgili planlanan programlar konusunda sunum gerçekleştirildi.

Toplantı, din görevlilerinin dilek ve temennileriyle sona erdi.