İstanbul'da yaşayan Nevşehir, Niğde ve Aksaray'ı kapsayan 3 Kardeş İlin 3 Kardeş Federasyonu Federasyonları Bir Araya Geldi .

Artık söz Anadolu’nun…

İstanbul’da faaliyet gösteren Nevşehir, Niğde ve Aksaray Dernekler Federasyonları İstanbul’da Anadolu’nun sesini duyurmak için Kurugöl Derneği’nde genel istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda 3 güzide ilimizin federasyonları İstanbul’da yapılacak hizmet ve organizsayonlar hakkında fikir alışverişinde bulundular .

Toplantıda NEVŞEHİR Dernekleri olarak federasyon başkanı İsmail Uğurlu ve Kaymaklı, Özyayla, Özlüce, Suvermez, İnallı, Ağıllı Dernek Başkanları Aksaray Dernekleri olarak Federasyon başkanı Salih Şimşek ve Camiliören, Sofular, Altınkaya, Bozcatepe Dernek Başkanları, Niğde Dernekleri temsilen Niğde Dernekler Federasyon Başkanı Tuğrul Urhan, Nevşehir sevdalısı MHP Sultangazi İlçe Bakanı Yusuf Özel ve yönetim kurulu katılım sağladı.

Ev sahipliğinden dolayı Kurugöl Dernek Başkanı Bayram Koçyiğit ve yönetim kurulu üyelerine ev sahipliği ve yakın ilgi alakaları için çok teşekkür ediyoruz.