Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Acıgöl’ün ilçe oluşunun 33. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Ertaş, mesajında, 'Bugün bulunduğumuz noktada Acıgöl, Kapadokya'nın giriş kapısı olarak Nevşehir'in batısında, önemli bir kavşak noktasıdır. Gelişen sanayisi, artan eğitim durumu ve gönlü her zaman güzel olan insanlarıyla geleceğe daha güzel çalışmalarla yürüyecektir” ifadelerini kullandı.

Yayınladığı mesaj ile bugüne kadar görev yapmış olan tüm belediye başkanlarına da emekleri için teşekkür eden Başkan Ertaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Acıgöl’ün coğrafyası geçmişten bugüne önemini kaybetmemiş, daha da önemli hale gelmiştir. 1952 yılında kurulan Belediyemiz ile önemli bir adım atılmış, 4 Temmuz 1987 yılında 3392 sayılı kanunla ilçe statüsü kazanarak gelişimin sinyali verilmiştir. 

Belediyemizin kurulduğu günden bugüne, Acıgöl için zaman ve emek harcamış, ilçemizi bir adım daha ileri götürmek için çaba sarf etmiş Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyor, içlerinden ahirete irtihal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana Acıgöl’ün adını daha yukarılara taşımak ve insanımızın daha güzel hizmetlerle buluşması için çalıştık, çalışıyoruz. Bütün gayemiz, ilçemizi çok daha güzel bir geleceğe taşımaktır. Üzerinde çalıştığımız güzel projelerle bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bu vesile ile Acıgöl'ümüzün ilçe oluşunun 33’üncü yılını kutluyorum.” dedi.

Video:Arif Türk