Nevşehir'in Acıgöl ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yürütülen 'Ben Gülersem Dünya Güler' projesi kapsamında düzenlenen piknikte, 32 yetim ve öksüz çocuk doyasıya eğlendi.

Acıgöl Kaymakamlığı tarafından desteklenen ve Acıgöl ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Vakıf Müdürü İlknur Değerlier ve Vakıf personelleri tarafından yürütülen 'Ben Gülersem Dünya Güler' projesi kapsamında, Tatlarin barajı mesire yerinde 32 öksüz ve yetim çocuk için piknik düzenlendi. Palyaço gösterisiyle başlayan şenlikte çocuklar, çeşitli geleneksel oyunlarla doyasıya eğlendi.

Piknikte çocuklara ve tüm katılımcılara yiyecek ikramı yapılırken etkinliğin sonunda da tüm çocuklara bisiklet ve tablet hediye edildi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi ve ilçe protokolü etkinliğe bizzat iştirak ederek çocukların bu mutlu gününde yanlarında oldular.

Acıgöl İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu, dezavantajlı kesimleri koruyan ve gözeten, onlarla ilgili farkındalık oluşturmaya çalışarak huzur ve mutluluğu, aydınlık yarınlar için çabalayan her projeyi desteklediklerini belirterek, "Bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. 'Ben Gülersem Dünya Güler 'projesi kapsamında Acıgöl merkez mahallelerimizde ve köylerimizde taramalar yaptık. Yetim ve öksüz çocuklarımıza ulaştık. Kendilerine taleplerini ve ihtiyaçlarını sorduk. Kalpleri gibi tertemiz ve masum olan taleplerini aldık ve hamdolsun her birini tek tek karşıladık" dedi.

Etkinlik hediyelerin dağıtılmasının ardından günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.